Tietoa meistä

Mikä on RS-Tukku Oy?

RS-Tukku Oy on ylöjärveläinen pienyritys, jonka päätavoitteena on asiakkaidensa arjen helpotus. Meille RS-Tukulla tärkeintä on ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja ystävällinen palvelu. Saat asiakkaanamme oman yhteyshenkilön, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti yrityksesi tarpeista. Toimimme joustavasti ja asiakaslähtöisesti tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Olemme sitoutuneita työhömme ja pyrimme aina positiiviseen asiakaskokemukseen. Tarjoamme aina asiakkaillemme sekä kilpailukykyiset hinnat, että poikkeuksellisen asiakaspalvelun.

Kuljetamme tilaukset joustavasti omilla autoilla Pirkanmaalle, muualle Suomeen toimitamme joko Kaukokiidolla tai Postilla. Kiiretapauksessa pyrimme toimittamaan tavarat jo samana päivänä. Suunnittelemme kuljetusreitit logistisesti tehokkaiksi, jotta osaltamme voimme pienentää ekologista jalanjälkeämme. Viemme pakkausjätteet mukanamme asiakkaiden toimitiloista ja huolehdimme niiden oikeanlaisesta kierrätyksestä. Tilausten lähetyksissä käytämme mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia kuljetusturvallisuutta kuitenkaan heikentämättä. Tuotevalikoimassamme on lukuisia Joutsen-merkittyjä ja kasvipohjaisia pesuaineita sekä biohajoavia Take away -astioita. Meiltä saat mm. bagassi ja kartonkituotteita sekä biologista rasvanpoistoainetta, joka mikro-organismeja hyödyntäen liottaa tehokkaasti rasvan viemäreistä ravintolakeittiöissä.

Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita ja uudistamme valikoimaa tarpeen mukaan. Myös valikoiman ulkopuolelta on tilauksesta mahdollista saada juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan!

Ota yhteyttä

  Yksilöidyt palvelut

  RS-Tukku on täyden palvelun tukkuliike, josta saat yksilöidyn hyllytyspalvelun, pehmopaperit, pesuaineet, kertakäyttöastiat, kuituliinat ja servetit!

  Nopeat toimitukset

  Pystymme tarjoamaan Pirkanmaan alueelle nopeat ja joustavat toimitukset oman kuljetuskaluston myötä, mutta myös koko Suomen alueelle laajan verkoston avulla!

  Ammattimaisuus

  Tarjoamme asiakkaillemme nopeita, asiakkaan työtä helpottavia ratkaisuja laadukkaiden tuotteiden ja helpon hyllytyspalvelun avulla. Meille on tärkeintä asiakkaiden työn helpotus!